Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Impresszum

Törökkoppányi Közös Önkormányzati Hivatal honlapja

A domain tulajdonosa: Törökkoppányi Közös Önkormányzati Hivatal

A tartalomért felel: Orbánné Zilizi Márta jegyző

Design és tartalomszerkesztés: OGWD

A honlapot érintő tartalmi kérdésekben, észrevételekben írjon e-mailt az official@kohtk.hu címre!

 

Szerzői jogi közlemény

 

 

Copyright – Törökkoppányi Közös Önkormányzati Hivatal - Minden jog fenntartva.

 

A www.hivatal-tkopp.hu oldal információi a forrás megjelölésével felhasználhatók.

A www.hivatal-tkopp.hu oldal eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Törökkoppányi Közös Önkormányzati Hivatal (Hivatal) előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak, illetve bármely alkotóelemük online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a Törökkoppányi Közös Önkormányzati Hivatalt illeti meg, kivéve, ha a konkrét tartalomban más forrás van megjelölve, illetve, ha a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés került feltüntetésre. Az arculati és tartalmi szolgáltatásokról szóló linkek elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. Amennyiben méltatlan környezetbe helyezett link utal a honlapra, abban az esetben a Hivatal fenntartja magának a jogot, hogy kifogást emeljen és a link megszüntetését kezdeményezze.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információ kapható az official@kohtk.hu e-mail címen. Kérjük a levélben adja meg nevét, elektronikus levélcímét és a felhasználás kívánt módját!

A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, honlapon található információk használatából adódó kárért.

 
 


Facebook

Jelenlegi időjárás


Térkép


WebAdminStatisztika

Most: 2
Összes: 188237
30 nap: 1881
24 óra: 69